POLUDEO NAČISTO: Gastoz išamarao Miljanu!

Izvor: Kurir, 12.Sep.2015, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLUDEO NAČISTO: Gastoz išamarao Miljanu!

Miljana Kulić je špricerom polila Gastosa, koji joj je udario nekoliko šamara pre nego što ga je momak iz obezbeđenja odneo u izolaciju

Nenad Marinković Gastoz potpuno je izgubio kontrolu u rijalitiju Parovi, pa je nakon verbalnog obračuna s Ilijom Grahovcem Zmajem fizički nasrnuo i na Miljanu.

Problem je nastao kada su ukućani shvatili da je neko posle velike nužde izmet razmazao po WC šolji.

"To nikom drugom ne može da padne na pamet nego >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Zmaju. On je čovek neuračunljiv", viknuo je Nenad, nakon čega je Zmaj pošao da ga udari.

Većina učesnika je skočila da ih razdvaja dok nije uletelo obezbeđenje jer su obojica bila potpuno van kontrole. U tom trenutku, Miljana Kulić je špricerom polila Gastosa, koji, već uveliko iznerviran, samo se fokusirao na nju.

Uspeo je da joj udari nekoliko šamara pre nego što ga je momak iz obezbeđenja odneo u izolaciju. Produkcija je sve troje kaznila, dok se voditeljka i ženski deo takmičara nije smirio narednih sat vremena jer su mislili da će Miljani da pozli zato što su videli krv na njenoj usni.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Izgubio kontrolu: Gastoz išamarao Miljanu!

Izvor: Svet, 12.Sep.2015

Nenad Marinković Gastoz potpuno je izgubio kontrolu u rijalitiju “Parovi”, pa je nakon verbalnog obračuna s Ilijom Grahovcem Zmajem fizički nasrnuo i na Miljanu.. Problem je nastao kada su ukućani shvatili da je neko posle velike nužde izmet razmazao po WC šolji.. “To nikom drugom ne može...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.