Oštra produkcija u Parovima: Osmoro učesnika nominovano za izbacivanje!

Izvor: Svet plus, 25.Feb.2017, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oštra produkcija u Parovima: Osmoro učesnika nominovano za izbacivanje!

Sinoć su u rijalitiju Parovi održane nominacije, a osim publike i učesnika, i produkcija je dala svoj sud i nominovala više takmičara nego inače.

Ponovo su sinoć u Parovima održane nominacije, a voditeljka Bojana strpljivo je svima saopštila ko ima šanse da u nedelju napusti poznatu vilu. Kada je glas publike u pitanju, oni bi izgleda najviše voleli da vide Vesnu Rivas napolju, obzirom da su njoj dali ča 41,9 posto negativnih glasova. Kada su ukućani u pitanju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ponovo je Miljana Kulić imala najviše glasova od strane svojih cimera. Ovo je već drugi put da je ona nominovana od strane takmičara iz vile otkako se vratila u nju.

Na kraju, i produkcija daje svoj sud, a oni nisu bili blagi, pa su nominovali čak šestoro, a to su:Biba Struja, Zoran Manijak, Dejan Stanković Kralj, Mirjana Praizović, Dalila Mujić i Ljuba Pantović.

Ko će napustiti poznatu vilu, saznaćemo u nedelju uveče.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.