Novi SVET otkriva: Marko i Ema optuženi za pokušaj ubistva njene bake!

Izvor: Svet, 07.Maj.2015, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi SVET otkriva: Marko i Ema optuženi za pokušaj ubistva njene bake!

Baka bivše učesnice rijalitija Parovi Eme Lapin, Drinka Veljković, optužila je nju i njenog dečka Marka Perovića za pokušaj ubistva. Kako Svet saznaje, vremešna gospođa prijavila je MUP-u Novi Beograd kako strahuje da unuka Ema i njen dečko Marko pokušavaju da je se reše. Navodno, uzrok za to jeste što su želeli da se što pre dočepaju Drinkine imovine, koja se procenjuje na neverovatnih dva miliona evra.
“Baka Drinka je Emu, njenu majku >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i Marka prijavila za pokušaj ubistva i o tome postoji zapisnik u MUP-u Novi Beograd. Baka je baš stara, voli i da popije, ali je prebogata. Ona je saznala od nekih rođaka da ovo troje planiraju da je smaknu i sve je prijavila policiji jer se prestravila. Šta je dalje bilo, ne znam, ali sećam se da je porodica u velikoj svađi zbog svega toga”, kaže izvor blizak Eminoj porodici.
Pevačica je bila šokirana što smo došli do ovih saznanja, ali ipak je potvrdila da je cela priča istinita.
“Mnogo mi je teško da pričam o tome. Marko i ja konstantno se pojavljujemo u crnoj hronici. Tačno je da nas je moja baka prijavila policiji za pokušaj ubistva, ali to je sada sve leglo na svoje i mi smo sa njom u odnosima u kakvim smo bili pre te lude situacije”, kaže Ema za Svet.
OSTATAK TEKSTA PRONAĐITE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD SREDE, 6. MAJA

ZABRANJENO JE PRENOŠENJE CELOG ILI DELA TEKSTA KAO I FOTOGRAFIJA BEZ PISMENE DOZVOLE AUTORA

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.