Novi ‘Parovi’ počinju na jesen, a evo ko ulazi u vilu

Izvor: Tracara.com, 26.Avg.2016, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi ‘Parovi’ počinju na jesen, a evo ko ulazi u vilu

(foto: Facebook) Peta sezona Parova počeće da se prikazuje na Happy televiziji na jesen. A po učesnicima koji ulaze u rijaliti, možemo zaključiti da će biti jako zanimljiva. Naravno i u ovoj sezoni će svoje mesto imati starlete, a da budemo precizniji Anastasija Buđić i Tijana Đurić. Društvo će im praviti bivši fudbaler Saša Đani Ćurčić. Pojaviće se i transseksualka Nataša Maza i makedonski šoumen Boki 13. Kako Kurir saznaje ponudu su prihvatili i Mišel Gvozdenović, Vendi, Buba Miranović i Peđa D Boj. Sve u svemu, to će biti duga i burna sezona.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

OVO SU SVI ČEKALI: Seksi Anastasija otkrila da li ulazi u “Parove”! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Avg.2016

Nova sezona "Parova" trebalo bi da počne 6. septembra, a među potencijalnim učesnicima su starlete, bivši sportisti, pevači i rijaliti maheri. Na spisku je i Anastasija Buđić, kao predstavnica starleta, a tim povodom se i ona sama oglasila i otkrila da li zaista ulazi u vilu...Anastasija očigledno...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.