Nema kraja: “Parovi” će trajati sve do 2016. godine!

Izvor: Svet, 29.Jun.2015, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema kraja: “Parovi” će trajati sve do 2016. godine!

Tek što se sinoć završio rijaliti “Parovi”, već kreće i njegov nastavak, i večeras na televiziji Hepi počinju “Maldivi”, međutim, tu nije kraj…
Čini se da televizija Hepi juri Ginisov rekord, obzirom da će odmah posle “Maldiva”, u septembru, krenuti i nova sezona “Parova”, čije ćemo finalno veče gledati u novogodišnjoj noći.
Ni to nije sve. Produkcija je rešila da takmičarima koji su potpisali ugovor zagorča život, pa su im pripremili >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << brdo neprijatnih iznenađenja.
Tako će se Jelena Golubović u “Maldivima” suočiti sa bivšim dečkom Čupom, a sličnu sudbinu deliće i Ružica Veljković koja će svakodnevno gledati Zdravka. Gastoz će u vili sresti devojku zbog koje je plakao i koju je najviše voleo – Mariju, a sa bivšom će se “družiti” i Požgaj.
“Novu priliku dobiće i Ivan Marinković, koji se već pohvalio na Fejsbuku da će bti učesnik “Maldiva”, tako da će imati priliku da sa Mimi Oro nastavi gde je stao”, kaže izvor blizak produkciji.
Pogledaj vesti o: Maldivi

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nema kraja: “Parovi” će trajati sve do 2016. godine!

Izvor: Scandal.rs, 29.Jun.2015

Tek što se sinoć završio rijaliti “Parovi”, već kreće i njegov nastavak, i večeras na televiziji Hepi počinju “Maldivi”, međutim, tu nije kraj…..Čini se da televizija Hepi juri Ginisov rekord, obzirom da će odmah posle “Maldiva”, u septembru, krenuti i nova sezona “Parova”,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.