Ne treba ćutati: Poznate dame koje su progovorile o porodičnom nasilju

Izvor: Scandal.rs, 05.Avg.2015, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne treba ćutati: Poznate dame koje su progovorile o porodičnom nasilju

Još jedna vest o poznatoj dami žrtvi porodičnog nasilja odjeknula je danas medijima u Srbiji. Naime, glumicu Minu Lazarević pretukao je njen sugprug baletan Goran Stanić.

Ovo nas vraća upravo na takve slučajeve u domaćim medijima, kada su naše poznate ličnosti progovorile i prijavile nasilje. Njihov primer daje motivaciju i snagu svim ženama koje se nalaze u takvoj situaciji da nasilje nikada ne treba da trpe.

Ovo su poznati domaći parovi koji su u >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << javnost dospeli zbog fizičkih obračuna i porodičnog nasilja.

Ana Marija Žujović i Vlada Stanojević

Fitnes instruktorka objavila je putem Fejsbuka fotografiju na kojoj ima modricu. Oboje su se nakon toga pojavljivali u medijima i izazvali mnogo pažnje, a Ana Marija je govorila da svi moraju prijaviti nasilje.

Koje su još poznate dame preživele porodično nasilje i javno progovorile o tome pročitajte na portalu “Lepota i zdravlje”.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.