Nasilje u Parovima: Miki pesnicom udario Ružicu u glavu i onesvestio je? VIDEO

Izvor: Svet plus, 10.Feb.2016, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nasilje u Parovima: Miki pesnicom udario Ružicu u glavu i onesvestio je? VIDEO

Ružica Veljković izazavala je paniku u rijalitiju Parovi kada je pala u nesvest,a pravi razlog je preveliki stres koji je doživela zbog svađe sa Mikijem.

Naime, tokom odgovaranja na poligrafu, Ružica je u Parovima iznela mnogo detalja, a među njima je i otkrila da je Mikijeva devojka Anđela imala seks sa Daliborom u tajnoj sobi. Nakon ove izjave, Miki se veoma razljutio, te je navodno udario pesnicom u glavu, ali je manekenka želela sve to da zataška. Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << njenu tajnu otkrio je Marko Perović kada je upitao, jel je jako udario, dok je Veljkovićeva tvrdila da je zadobila manji udarac.

IZDRŽI RUŽICE!

Posted by Ruzica Veljkovic on Tuesday, 9 February 2016

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) VELJKOVIĆI TUŽE MIKIJA ĐURIČIĆA: Pesnicom je udario Ružicu u glavu!

Izvor: Kurir, 10.Feb.2016

Incident u Parovima koji se desio sinoć kada je Ružica Veljković pala u nesvest po svemu sudeći će dobiti epilog na sudu..."Sinoć je Miroslav udario Ružicu pesnicom i onesvestila se, zbog toga smo podneli krivičnu prijavu. Niko sinoć nije hteo da kaže šta se tačno desilo pošto je očigledno...

Nastavak na Kurir...

VIDEO: Evo šta kažu ukućani "Parova" kako je Miki udario Ružicu!

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2016

Miki Đuričić je više puta nasrnuo na neke učesnike rijalitija "Parovi". Ovom prilikom je, navodno - pošto ne postoji snimak, udario pesnicom u glavu Ružicu Veljković, usled čega je ona pala u nesvest. "Pošto je produkcija sakrila taj kadar nismo mogli da snimimo šta se tačno dogodilo, ali...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.