Nakon pisanja stranih medija oglasio je “Hepi”: Kome smetaju Parovi?

Izvor: Svet, 26.Jul.2016, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon pisanja stranih medija oglasio je “Hepi”: Kome smetaju Parovi?

Zabavno humoristički program na Hepi televiziji, Parovi, opet je tema o kojoj pišu svetski mediji.
Prvo je nekadašnji učesnik ovog rijalitija Željko Stojanović izneo svoje mišljenje, a zatim je i čuveni francuski list “Veniti fer” ocrnio ovaj program, kao i Milomira Marića.
Tim povodom, oglasila se i Hepi televizija, čije vam saopštenje prenosimo u celosti:
“Svestan da je nemoguće da se ikad više pojavi u rijaliti šou Parovi, za čiji je izlazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << mimo dogovorenih i ugovorom potpisanih pravila tužen, zbog čega produkcija Hepi televizije od njega potražuje 20.000 evra, Željko Stojanović, bivši učesnik srpskog zabavno – humorističkog programa, uporno u francuskim medijima pokušava da blati našu zemlju, i prikaže je onakvom kakva nije, pre svega umanjujući i uspeh Parova, koji su u finalnoj večeri imali gledanost vćcu od 50 odsto i najveći rejting.
Poslednji u nizu “Vanity fair”, uz angažovanje organizacije i pojedinaca, dokazanih u borbi protiv Srbije i koji su kvalifikovani u antisrpskim istupima, nastoje da prikažu prvo Parove kakvim nisu, a zatim i Srbiju –nazivajući je zemljom divljaka i posrnulih žena.
Mada se u šou programu Parovi dešavaju one stvari kao i u drugim rijalitijima širom sveta, nepoznanica je ko pokušava da srpski zabavno-humoristički program prikaže kao poprište tuča i loših uslova, a angažovanjem pojedinaca, huškača protiv Srbije, da blati i našu zemlju.
Jedan deo onog što Zeljko Stojanović priča u francuskim medijima o šou programu i učesnicima, Hepi televizija otvoreno je emitovala gde se jasno vidi pozivanje bukvalno na šikaniranje srpskog programa, koji je zabeležio ogromnu gledanost i koji je Srbija odabrala.
Odgovor na nestvarno veliki rejting Hepi televizije, s vremena na vreme usledi u medijima i društvenim mrežama, u kojima je meta i Milomir Marić, dokazani intelektualac naše zemlje.
Kompletan prilog o svemu što se radi protiv srpskih rijaliti programa i naše zemlje, biće prikazan u celosti na Hepi televiziji.”

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nakon pisanja stranih medija oglasio se “Hepi”: Kome smetaju Parovi?

Izvor: Scandal.rs, 26.Jul.2016

Zabavno humoristički program na Hepi televiziji, Parovi, opet je tema o kojoj pišu svetski mediji...Prvo je nekadašnji učesnik ovog rijalitija Željko Stojanović izneo svoje mišljenje, a zatim je i čuveni francuski list “Veniti fer” ocrnio ovaj program, kao i Milomira Marića...Tim povodom,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.