Najduža svađa U ISTORIJI rijalitija Parovi! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2017, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najduža svađa U ISTORIJI rijalitija Parovi! (VIDEO)

Skoro dva sata KVALITETNE akcije - neprestane...

Možda su gledaoci rijalitija "Parovi" mislili da su sve videli kada su u pitanju svađe u vili, ali sinoć se desila jedna neviđena situacija. Fanovi su posredstvom budnih kamera prisustvovali najdužoj svađi u istoriju tog rijalitija.

Čitav cirkus je trajao gotovo dva sata, a Jovan Racić, poznatiji kao Joca Gambino, i Slovenka Mirela Lapanović, su razmenjivali teške reči. Malo u dnevnoj sobi, malo u dvorištu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali i u kupatilu i spavaćoj. Svugde!

Sve je počelo naizgled naivno. Sukob je nastao oko garderobe, Mirela je optužila Gambina da je on bacio njene stvari nakon čega je nastao haos. Reklo bi se da je stvar benigna, ali ne iza ovaj dvojac kojem su se periodično pridruživali i ostali ukućani.

Nakon iscrpljujuće rasprave, Mirela je plakala u dvorištu, a u pomoć joj je pritekao niko drugi do Milutin Radosavljević Mili, sa kojim se ranije svađala i sa kojim se nikako ne slaže. On je takođe počeo da se raspravlja sa Gambinom, a potom je i tešio Slovenku.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.