Može li gore? Mili i Anamarija razmenili brutalne uvrede u Parovima!

Izvor: Svet plus, 21.Feb.2017, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Može li gore? Mili i Anamarija razmenili brutalne uvrede u Parovima!

Čini se da su učesnici najpopularnijeg rijalitija Parovi sve brutalniji u razmeni uvreda, a najnoviji primer su Anamarija i Mili.

Kada su Anamarija Džambazov i Mili Radosavljević počeli da se svađaju u dvorištu kuće Parova, razmenjivali su reči za koje je uvreda blag termin. Sve je počelo Milijevom provokacijom govoreći Anamariji da ju je Dalila šutnula, na šta mu je ona odgovorila da se ne meša u njen i Dalilin odnos. Potom je Mili nastavio svađu sa Tihomirom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << koga je Džamabazova branila, govoreći mu da ga ne dira, a Mili joj je uzvratio sledećim rečima: - ''Je li profuknjačo mala, ko koga dira, profuknjačo mala, ko koga dira droljo mala''?

- ''Ti njega diraš, ti njega maltretiraš zato što si ljubomoran, a on celo vreme samo ti želi dobro. Ti si moj psić'' - nastavila je Anamarija.

- ''A ti si šuga mala, vaška smrdljiva. Tražiš preko mene kadar, k*****u ćeš dobiti, ti ćeš da mi kažeš, prostitutko mala, polovnjačo jedna sa tim obrvama. Pojela joj gudra zube, prljavuša mala, bila na heroinu do skoro'' - ni Mili nije ostao dužan.

Anamarija je rekla da pada na uspešne muškarce poput Tihomira i da je Mili uspešan da bi možda pala i na njega, a on joj je na to odgovorio sledeće: - ''Tebi ne bi dao da mi pušiš k***c, zarazila bi me sa tim zubima, sa tim kljovama, vidi kakve su ti kljove, gade jedan.''

Rasprava je završena tako što su Anamarija i Tihomir otišli u kuću, dok je Mili i dalje vikao uvrede za njima. 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.