Mina Kostić otvorila dušu: Osmeh moje ćerke čini da zaboravim sve teškoće

Izvor: Svet, 27.Mar.2015, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mina Kostić otvorila dušu: Osmeh moje ćerke čini da zaboravim sve teškoće

Mina Kostić je proslavila šesti rođendan svoje princeze Anastasije koju je dobila u braku sa pevačem Igorom X, trenutnim ukućaninom rijalitija “Parovi”. Tom prilikom, pevačica se prisetila i nekih tužnih trenutaka u svom detinjstvu.
“Srećna sam što imam ovakvu princezu i što su tu svi ljudi koje volim. Tu je i moj brat koji je bio uvek uz mene, i kada mi je bilo teško i kada mi je bilo lepo i ovim putem mu se zahvaljujem”, rekla je pevačica a onda dodala:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> “Ja imam nas deset. Nažalost, jedna rođena sestra mi se udavila 1992. godine, kada je imala 13 godina. Juče bi joj bilo 36 godina”, priseća se Mina.
Pevačica tvrdi da je najviše raduje osmeh njene ćerke i da na taj način zaboravlja sve teške trenutke koje je u životu preživela.

Govori i o tome da od svoje ćerke ne krije da ima oca, ali i da će joj neke stvari reći tek kroz par godina.
“Ja joj uvek pričam da je mama i tata vole, da zna da ima tatu. Ali ona je još mala, tek za par godina će shvatiti šta i kako.”
Što se tiče Igorovog učešća u rijalitiju “Parovi”, Mina govori da ne želi da njeno dete bude upućeno u stvari koje nisu za njen uzrast.
“Kasnije, kada odraste ćemo da odškrinemo vrata pa neka uđe u pozorište da vidi šta se tamo dešava”, govori pevačica u emisiji “Ekskluziv”.
 

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Mina Kostić otvorila dušu: Osmeh moje ćerke čini da zaboravim sve teškoće

Izvor: Scandal.rs, 27.Mar.2015

Mina Kostić je proslavila šesti rođendan svoje princeze Anastasije koju je dobila u braku sa pevačem Igorom X, trenutnim ukućaninom rijalitija “Parovi”. Tom prilikom, pevačica se prisetila i nekih tužnih trenutaka u svom detinjstvu...“Srećna sam što imam ovakvu princezu i što su tu svi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.