Mimi: Sa Jasminom je bilo zezanje, sa Ivanom je drugačije

Izvor: Vesti-online.com, 27.Apr.2015, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mimi: Sa Jasminom je bilo zezanje, sa Ivanom je drugačije

Da li su emocije zaiskrile i hemija proradila, ili je za Mimi Oro i Ivana Marinkovića, poljubac i veza u rijalitiju "Parovi" samo taktika da se što duže zadrže u ovom programu, trenutno ne možemo znati, ali, među njima se nešto svakako dešava.

- Ovo nije kao sa Jasminom, sa njim sam se šalila - rekla je Mimi Oro, pred kamerama Happy televizijje.

- Sa Ivanom je drugačije. Ne bih volela da ispadnem, ili on da ispadne. Volela bih što više vremena da provedem >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa njim ovde, a i napolju.

Ivanu je prijalo kad Mimi o njemu priča lepo i oni se gotovo ne odvajaju jedno od drugog.

Inače, Ivan je prvu noć proveo kod Mace u krevetu, a već sledeće noći se prebacio kod Mimi. U jednom trenutku su oboje priznali da su već bili u nekoj vezi van riealityja, ali nisu precizirali koliko je to trajalo i u kom periodu su bili zajedno. Kako god, oni ne kriju da su zajedno.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.