Mimi Oro smanjuje usne: Želim da budem normalna žena!

Izvor: Svet, 02.Avg.2015, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mimi Oro smanjuje usne: Želim da budem normalna žena!

Mimi Oro, jedna od omiljenih učesnica rijalitija “Parovi” često se nalazi na meti kritičara kada su u pitanju njene usne koje je estetski korigovala.
Međutim, izgleda da je i sama shvatila da su joj usne prevelike, te je odlučila da poseti plastičnog hirurga ali ovog puta kako bi ih smanjila.
Planiram da smanjim usne ovih dana. Mnogi su mi se smejali i stavljali razne fotografije na >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Fejsbuku, ali ja se oko toga ne opterećujem. Samo nek se zezaju, ja idem da ih smanjim, jer jednog dana želim da budem normalna žena i da radim normalan posao. Da osim toga imam porodicu i budem dobra majka“, rekla je Mimi.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mimi Oro smanjuje usne: Želim da budem normalna žena!

Izvor: Scandal.rs, 02.Avg.2015

Mimi Oro, jedna od omiljenih učesnica rijalitija “Parovi” često se nalazi na meti kritičara kada su u pitanju njene usne koje je estetski korigovala...Međutim, izgleda da je i sama shvatila da su joj usne prevelike, te je odlučila da poseti plastičnog hirurga ali ovog puta kako bi ih smanjila...“Planiram...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.