Milojević bi ćurane, Nikolić ne bira

Izvor: Mondo, 21.Nov.2014, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević bi "ćurane", Nikolić ne bira

U 12 časova u Staroj Pazovi biće izvučeni parovi četvrtfinala Kupa Srbije.

Foto: MN Press

Ako lider Superlige Partizan ili neko od poslednja dva osvajača trofeja (Vojvodina i Jagodina), u četvrtfinalu Kupa izvuče Čukarički, to će svakako biti derbi predstojeće runde, zakazane za 3. decembar.

Crno-beli, Novosađani i Jagodinci zajedno sa Spartakom se nalaze u grupi povlašćenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << timova, dok u drugoj grupi žreb očekuju Čukarički, Radnički Niš, Voždovac i Rad.

Parove će od 12 časova izvlačiti potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević.

"Prošle godine smo u osmini finala ispali od Jagodine, u tom trenutku branioca trofeja. Ako žreb tako bude hteo, eto prilike da im se revanširamo. I neka pobednik tog duela osvoji Kup", rekao je za "Sport" trener "brđana" Vladan Milojević.

Partizan se u četvrtfinale plasirao naknadno, pobedivši Slogu iz Petrovca na Mlavi pre dva dana (3:0).

Marko Nikolić ističe da njegov tim ima maksimalne ambicije u takmičenju, koje nije osvojio još od 2011. i famoznog finala protiv Vojvodine na "Marakani", kada su se crveno-beli povukli sa terena pre kraja utakmice.

"Meni je ovaj trofej izuzetno drag i važan, želim da tako razmišljaju i igrači. Ko god nam bude protivnik, ideju nećemo menjati. Želimo da odemo do kraja i obradujemo navijače, koji su nas protiv Sloge ispoštovali po kišovitom i hladnom vremenu", rekao je strateg kluba iz Humske ulice.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Jagodina

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vojvodina na Brdu, Partizan ruši građevinu

Izvor: MozzartSport.com, 21.Nov.2014

Žrebom u Staroj Pazovi određeni parovi četvrtfinala Kupa Srbije. Derbi na Banovom brdu, Jagodina gostuje u Nišu..Branilac trofeja Vojvodina imaće jako težak posao u četvrtfinalu Kupa. Na današnjem žrebu parova u Staroj Pazovi određeno je da superligaš iz Novog Sada u okviru derbi meča četvrtfinala...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.