Miljana u Parovima udarila šamar Gasttozzu: Podigao joj suknju i pokazao guzu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 08.Okt.2015, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljana u Parovima udarila šamar Gasttozzu: Podigao joj suknju i pokazao guzu! VIDEO

U rijalitiju Parovi 2015, sinoć je bilo veoma veselo, ali je alkohol učinio svoje, te je ponovo došlo do fizičkih obračuna. Ovog puta Miljana je udarila šamar Gasttozzu, jer joj je pred svima podigao suknju.

Sinoć su učesnici rijalitija Parovi, imali žurku na kojoj gosti bili Mirijana Mirković i Beki Bekić. Veseli i raspoloženi, pevali su i igrali čitavo veče. Ipak, da u luksuznoj vili ni jedan dan ne može da prođe bez incidenta i kada im je lepo, pokazali >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << su i sinoć, kada su se Miljana i Gasttozz fizički obračunali. Naime, Gasttozz je odlučio da tokom ovog veselja zavede mladu Nišlijku sa kojom je odlučio da pleše, ali umesto da mu bude lepo, on je prmenio još jednom svoju neprimerenu taktiku, te ju je uhvatio za guzu i podigao suknju.

Njegov potez, veoma je iznervirao Miljanu, koja ga je odgurnula i udarila mu šamar, ali su odmah nakon toga nastavili dalje da izvode svoj prljavi ples Pogledajte:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.