MLADEN OČAJAN ZBOG BRANKE! Prvi put progovorio o raskidu: Patim, mnogo mi je teško, Branka je najbolja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2017, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADEN OČAJAN ZBOG BRANKE! Prvi put progovorio o raskidu: "Patim, mnogo mi je teško, Branka je najbolja!"

Neutešan.

Mladen Vuletić, učesnik rijalitija "Parovi", proživljava veoma težak period nakon što je raskinuo ljubavnu vezu sa nekada bivšom cimerkom iz luksuzne zemunske vile, Brankom Okukom.

Sve je ličilo na to da će Mladen i Branka svoju vezu krunisati brakom, ali je par pre nekoliko dana odlučio da stavi tačku na svoju romansu. Branka je navela da joj je teško što više nisu zajedno.

- Mi smo bili najiskreniji par u vili što se tiče emocija. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << One nikada nisu bile sporne, već neke sporedne stvari. Problem je što je on previše dobar i valja svima osim sebi. Teško mi je, ali vreme će učiniti svoje - rekla je Okuka za "Alo".

Mladen, s druge strane, mnogo više pati.

- Branka je otišla iz naše kuće pre neki dan. Pokupila je kofere i otišla kod drugarice. Čujemo se mi stalno i pričamo i o nama i o pomirenju, ali jednostavno ne možemo da nađemo zajednički jezik. Neke sitnice i sa moje i sa njene strane dovele su do toga da se raziđemo. Mi se volimo i sve, ali nam jednostavno ne ide. Patim i mnogo mi je teško. Nismo se uopšte odvajali. To je najbolja žena koju sam imao - tužno kaže Mladen za "Alo".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MLADEN OCAJAN ZBOG RASKIDA SA OKUKOM Sta ce mi zivot bez Branke

Izvor: medio.rs, 19.Avg.2017

Mladen Vuletić, učesnik „Parova”, proživljava veoma težak period nakon što je raskinuo ljubavnu vezu sa nekada bivšom cimerkom Brankom Okukom...Naime, iako je sve ličilo na to da će Mladen i Branka svoju vezu krunisati brakom, pre nekoliko dana rijaliti par je odlučio da stavi tačku na...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.