Krunićka uhapšena sa drogom u gaćama!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jan.2017, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunićka uhapšena sa drogom u gaćama!

Bivša go-go igračica, a danas popularna rijaliti zvezda Jelena Krunić veče pred ulazak u petu sezonu šou-programa "Parovi" privedena je u policijsku stanicu "29. novembar" jer su joj u gaćama pronašli drogu, ekskluzivno saznaje tabloid "Alo!".

Policajci su Krunićevu priveli u društvu javnosti nepoznatog muškarca, koji je takođe kod sebe imao drogu, samo u većoj količini.

Nakon saslušanja u policiji, Jelena i njen prijatelj pušteni su na slobodu i protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << oboje su podignute krivične prijave zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci i zbog sumnje da su deo lanca beogradskih narko-dilera.

Jelena Krunić je široj javnosti postala poznata tokom učešća 2015. godine u rijalitiju "Farma". Po sopstvenom priznanju, Jelena se na najpoznatijem imanju u Srbiji drogirala tako što je na žurkama mešala alkohol i tablete. U takvom stanju pokazivala je grudi, spopadala Kristijana Golubovića i terala ga na bludne radnje.

Jelena je priznala da je mešala alkohol i lekove i tokom učešća u četvrtoj sezoni rijaliti šoua "Parovi". Zanimljivo je da ju je Gastoz optužio da se bavila prostitucijom, podvodila devojke i dilovala drogu. Takođe, prema pisanjima nekih medija, Jelena se pre nekoliko godina lečila od narkomanije.

- Jelena i muškarac koji se našao u njenom društvu uhapšeni su 28. decembra između 22.05 i 22.10 u Takovskoj ulici u Beogradu i istog trenutka privedeni u policijsku upravu za grad Beograd u Bulevaru despota Stefana. Kod Jelene je pronađen jedan gram droge kristal (poznatija kao "droga za siromašne", jer je lako dostupna), koju je krila u donjem vešu, a kod njenog pretpostavljam prijatelja, četiri grama iste nedozvoljene supstance. Nakon što su privedeni, oni su prosleđeni u četvrto odeljenje na saslušanje. Pošto je utvrđeno da kod sebe imaju količinu droge koja je za ličnu upotrebu, pušteni su na slobodu, a protiv oboje su podnete krivične prijave - otkriva izvor dobro upućen u ovu priču, prenosi "Alo!".

Rijaliti zvezda je prošle godine uhapšena na koncertu Enrikea Iglesijasa u beogradskoj "Kombank Areni", jer se pijana potukla sa jednom devojkom i tom prilikom razbila staklo u VIP loži. Obezbeđenje je obuzdalo učesnicu "Parova", a kad je stigla policija, utvrđeno je da je Jelena izazvala incident, pa je privedena u stanicu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

KRUNICEVA UHAPSENA SA DROGOM U GACAMA

Izvor: medio.rs, 24.Jan.2017

Bivša go-go igračica, a danas popularna rijaliti zvezda Jelena Krunić veče pred ulazak u petu sezonu šou-programa „Parovi” privedena je u policijsku stanicu „29. novembar“ jer su joj u gaćama pronašli drogu, ekskluzivno saznaje „Alo!”...Policajci su Krunićevu priveli u društvu javnosti...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.