Izvor: Njuz.net, 03.Feb.2016, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijan Golubović napustio zemlju i pobegao u Parove

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeSRBIJA, PAROVI, 3. februar 2016, (Njuz) – Višestruki zatvorenik i bivši učesnik Farme Kristijan Golubović napustio je noćas zemlju, a prema prvim informacijama, pobegao je u rijaliti “Parovi”, gde namerava da se krije u narednih nekoliko meseci.
Golubović je nedavno izašao iz pritvora u koji je dospeo zbog pretnji učesnici Farme Tamari Đurić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << a uskoro ga očekuje izdržavanje zatvorske kazne zbog dilovanja droge. On je odlazak u zatvor odlagao više puta do sada na razne načine, a na kraju je odlučio da pobegne tamo gde ni naša država, ali ni međunarodne službe poput Interpola – nemaju pristup.
– Studio u kojem se snimaju “Parovi” nalazi se u Zemunu i, slično poput imanja u Lisoviću u kojem je snimana “Farma”, ima veću autonomiju čak i od stranih ambasada. Dakle, manje od nezavisnosti, ali više od teritorijalnog suvereniteta. Na toj teritoriji mogu da intervenišu samo Peconi i Milomir Marić, a oni ne žele da izruče Kristijana Golubovića vlastima Srbije. Sličan problem država je imala i dok je Golubović bio u bekstvu na “Farmi” u Lisoviću, gde je u par navrata privođen tek kad bi nesmotreno, jureći prasiće, napustio teritoriju imanja – priča izvor Njuza iz policije.
Kako kažu u MUP-u, Golubović je u “Parove” stigao rano jutros, a policiji je preostalo samo da opkoli objekat u ulici Aleksandra Dubčeka, gde se studio nalazi. Ipak, kako stvari stoje, do hapšenja neće doći skoro jer je TV Hepi saopštila da aktuelnu sezonu namerava da emituje do 2030. godine, posle čega će razmotriti da li će rijaliti biti nastavljen i u kojoj formi.
Nenad Milosavljević

Nastavak na Njuz.net...






Povezane vesti

RIJALITI PRAVOSUĐE: Kristijana sud opet častio slobodom

Izvor: Kurir, 03.Feb.2016

Sprdnja bez prestanka: Viši sud u Beogradu odlučio da Goluboviću ukine pritvor, u kom je bio zbog pretnji starleti Tamari Đurić, iako se očekivalo da bude sproveden na izdržavanje kazne zbog dilovanja...BEOGRAD - Kristijan Golubović je na osnovu odluke Višeg suda u Beogradu - umesto da ode u...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.