JOŠ NIJE NI UŠAO, VEĆ HAOS! Krunićka poručuje Goluboviću - može da mi SISA... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2017, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ NIJE NI UŠAO, VEĆ HAOS! Krunićka poručuje Goluboviću - može da mi SISA... (VIDEO)

Šta bi tek bio da nije u zatvoru?

Učesnici pete sezone rijalitija "Parovi", imali su priliku da slušaju Kristijanovo novo obraćanje iz zatvora, a mnogi su se našli uvređenim, pre svega Jelena Krunić, njegova rivalka iz rijalitija "Farma". On se javio i želeo da odogovori svima onima koji su ga prozivali nakon njegovog prvog obraćanja.

Posle najave da će on gostovati u "Parovima" (pogledajte detalje OVDE), Jelena Krunić je poručila Goluboviću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da može da joj p*puši penis koji nema.

- Nek se makne Jelene Krunić. Aman, čoveče, idi robijaj, mani se nas. Da imaš iole mozga, ne bi proveo 25 godina u zatvoru - oštro je poručila Krunićeva.

Pogledajte OVDE šta je Karađorđe Subotić rekao o bacanju magiju na učesnicu "Parova", njegovu ćerku Aleksandru. 
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.