Izvučeni parovi 1/8 finala UEFA Lige Evrope

Izvor: UživoFudbal.com, 28.Feb.2015, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvučeni parovi 1/8 finala UEFA Lige Evrope

Put do Nacionalnog stadiona u Varšavi obezbediće dve najbolje ekipe ovosezonskog ciklusa UEFA Lige Evrope. U sledećoj rundi ovog takmičenja snage će odmeriti 16 timova. Na žrebu jedino se vodilo računa da timovi iz Rusije i Ukrajine ne budu izvučeni jedni protiv drugih.Najbrojniji su klubovi uz Italije, čak pet ekipa ali je gotovo sigurno da najviše četiri mogu dalje jer je jedan od parova upravo italijanski derbi. Vićenco Montela predvodiće tim Fiorentine protiv svog tima iz >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << igračkih dana, Rome.

Slično su prošli i španski timovi. Jedina dva predstavnika Primere igraće jedan protiv drugog Viljarela protiv branioca titule Sevilje.

Bešiktaš, nakon pobede sa penala protiv Liverpula igraće za plasman u 1/4 finale protiv Klub Briža. Najuzbudljiviji će svakako biti dvomeč između Volfsburga i Intera, Pogledajte sve parove 1/8 finala Lige Evrope koji su na programu 12. i 19. marta:

Everton – Dinamo Kijev

Dnjipro – Ajaks

Zenit – Torino

Volfsburg – Inter

Viljareal – Sevilja

Napoli – Dinamo Moskva

Klub Briž – Bešiktaš

Fiorentina – Roma
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na UživoFudbal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.