Izbacivanje u Parovima: Njih troje dobili najviše glasova, petoro takmičara ugroženo!

Izvor: Svet plus, 27.Feb.2017, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbacivanje u Parovima: Njih troje dobili najviše glasova, petoro takmičara ugroženo!

U najgledanijem rijalitiju Parovi u toku je izbacivanje, a do sada je otkriveno koja tri takmičara imaju najviše glasova, a uskoro ćemo saznati ko napušta vilu.

U Parovima je večeras veoma burno i napeto jer je u toku izbacivanje iz popularne vile. Otkriveno je koliko ko od osmoro takmičara ima procenata glasova, a produkcija je u toku večeri otvarala jedno po jedno polje. Najaviše glasova osvojio je Zoran Manijak, ukupno 35,7% glasova. Na drugom mestu je, za mnoge >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ukućane veliko iznenađenje, Miljana Kulić, koja je osvojila 22,9% glasova. Malopre je otkriveno da je treće mesto večeras i 13,2% glasova gledalaca dobila Vesna Rivas.

Ostalo je još pet polja da se otkriju i petoro nominovanih Ljuba Pantović, Dalila Mujić, Mirjana Praizović, Biba Struja i Dejan Stanković Kralj. Ostaje nam da vidimo ko večeras odlazi kući. 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.