Gorana Babić ima novu ljubav: Igor Iks preoteo Gastozu devojku?

Izvor: 011vodič.com, 07.Okt.2015, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gorana Babić ima novu ljubav: Igor Iks preoteo Gastozu devojku?

Igor Iks bio je učesnik rijalitija “Parovi” i “Maldivi”, gde se družio s Nenadom Marinkovićem Gastozom, koji je tokom boravka u rijalitiju upoznao pevačicu Goranu Babić.
Iako je Igor svedočio njihovoj romansi, kao i krahu iste, to mu nije smetalo da se upusti u emotivnu vezu s Gastozovom dragom. Kako neimenovani izvor navodi, oni su nerazdvojni, a hemija između njih je više nego očigledna.
Igor i Gorana u poslednje vreme stalno >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << izlaze zajedno, a kafane, splavovi, promocije i razni događaji mesta su na kojima se pojavljuju. Iako nisu razmenjivali nežnosti u javnosti, hemija između njih je vidljiva na kilometar. Gorana je nasmejana od uva do uva, Igor joj stalno nešto šapuće, uglavnom se u nekom trenutku osame i uvek zajedno napuštaju događaje. Očigledno je da su zaljubljeni do ušiju“, rekao je izvor, a prenosi Alo.

#svet
The post Gorana Babić ima novu ljubav: Igor Iks preoteo Gastozu devojku? appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Maldivi

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Gorana Babić ima novu ljubav: Igor Iks preoteo Gastozu devojku?

Izvor: Scandal.rs, 07.Okt.2015

Igor Iks bio je učesnik rijalitija “Parovi” i “Maldivi”, gde se družio s Nenadom Marinkovićem Gastozom, koji je tokom boravka u rijalitiju upoznao pevačicu Goranu Babić...Iako je Igor svedočio njihovoj romansi, kao i krahu iste, to mu nije smetalo da se upusti u emotivnu vezu s Gastozovom...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.