Golišava Ružica Veljković: Neću da stavim silikone! (foto)

Izvor: Svet, 02.Avg.2015, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golišava Ružica Veljković: Neću da stavim silikone! (foto)

Bivša učesnica rijalitija “Parovi” Ružica Veljković već duže je na meti prozivki da je “ravna kao daska“ i da nema velike grudi. Čak su je i pojedini učesnici ovog šoua više puta prozivali zbog toga.
Proverili smo sa njom da li će ona možda novac koji je dobila za rijaliti, možda uložiti u svoj izgled.
“Ne pada mi na pamet da stavim silikone. Nikada ne bih pare uložila za povećanje grudi. Imam mnogo pametnije stvari na šta bih potrošila pare, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pa makar me i sto puta više prozivali da sam ravna kao daska”, navela je Ružica.
Da podsetimo, ona je pre ulaska u “Parove” povećala usne hijaluronom, a i tada je priznala da se pokajala zbog bola koji je potom trpela. Za razliku od nje, Atina Ferari je pre nekoliko dana povećala grudi jer nije mogla da podnese više kritike, dok je Tijana Ajfon odmah posle izlaska iz “Parova” dodatno povećala usne.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Golišava Ružica Veljković: Neću da stavim silikone! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 02.Avg.2015

Bivša učesnica rijalitija “Parovi” Ružica Veljković već duže je na meti prozivki da je “ravna kao daska“ i da nema velike grudi. Čak su je i pojedini učesnici ovog šoua više puta prozivali zbog toga...Proverili smo sa njom da li će ona možda novac koji je dobila za rijaliti, možda...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.