Gde je nestala Zorica Dukić? (foto)

Izvor: Scandal.rs, 16.Jan.2017, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde je nestala Zorica Dukić? (foto)

Peta sezona rijalitija “Parovi” je počela, a još uvek se u vili ne pojavljuje Zorica Dukić, kako je bilo najavljivano.

Dukićeva danima ništa nije objavljivala na društvenim mrežama, pa su pratioci počeli da se pitaju gde je ona nestala?!

Podsećamo, kako je STAR pisao Gastoz je napustio Zoricu i iselio se iz stana u kom su živeli, a na sam doček Nove godine Dukićevoj je preminula veoma draga osoba.

Izgleda da je to sve uticalo da se bivša učesnica >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << “Parova” povuče iz javnosti.

Ali, ako je suditi po današnjim fotografijama, Zorica je prekinula medijsku izoalciju i objavila najnovije slike na kojima se vidi da odmara na Kopaoniku.

Da li je odlučila da napuni baterije pred ulazak u “Parove” ne znamo, ali svi očekuju njen povratak u Beograd i ulazak u vilu.

Šokantno! STAR donosi snimak Gastozovog oca: Goca je umrla zbog Zorice 88 odsto! Ona će ubiti pola Srbije ako je ne ubijemo pre toga! (video)

Видео запис корисника Zorica Dukic (@draguljce) дана 16. Јан 2017. у 10:30 PST

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.