Gasttozz progovorio u PAROVIMA 2015: Sve je namešteno, sve je ovo pozorište! VIDEO

Izvor: Svet plus, 24.Maj.2015, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gasttozz progovorio u PAROVIMA 2015: Sve je namešteno, sve je ovo pozorište! VIDEO

Gasttozzu je izgleda dosta rijalitija Parovi, te već koji put želi da pokaže gledaocima da su mnoge svađe i prevare u luksuznoj vili nameštene, a produkcija ga zbog toga već nekoliko puta kaznila izolacijom! Ovog puta on je bio pametniji i sam izveo ''svađu''.

Prethodne noći u vili Parova izbio je skandal nakon što je Ružica posumnjala da ju je Filip prevario sa Natašom Šavijom jer su bili zajedno u ostavi, pa je preplakala dobar deo večeri.

Šavija >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pokušavala Gasttozzu da objasni o čemu se radi, ali ju je ovaj odgurnuo od sebe.  Ipak, čini se da su samo svi dobro odglumili, a šta se zaista desilo otkrio je Gastoz kasnije u tajnoj sobi.

"Nemojte da se ložite, sve je ovo jedno veliko pozorište. Nataša se nije ljubila s Filipom, a i da jeste ja joj to ne bi zamerio. Sad ste videli zašto Ružica toliko plače i drami. Nadam se da nije izgubila svoje fanove koje je stekla, ali i ti fanovi bi mogli malo da razmisle", ispričao je Gastoz i objasnio da je sve bilo dogovoreno kako bi se dokazalo da je Ružica jedan veliki folirant.

"Žao mi je jer Ružica koristi Filipa da bi sebi digla rejting. To je jako podlo. Samo sam hteo da spustim tu malu gnjidu gde joj je mesto", dodao je Gastoz, a Šavija je objasnila da "skida kapu Ružici jer tako dobro glumi".

Ruzica GLUMICA htjela preko Filipa posvadjati Gastoza i Natasu

Posted by Parovi Zabranjeni Snimci on субота 23. мај 2015.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.