Gastoz radi Zorici o glavi! (video)

Izvor: Svet, 31.Avg.2016, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gastoz radi Zorici o glavi! (video)

Jedan od najpopularnijih rijaliti parova Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz ne gubi na svojoj popularnosti, iako su Parovi odavno završeni.
Javnost u stopu prati svaki njihov korak, a oni, takvi kakvi su neprestano daju novi i ludji materijal za pisanje. U prvoj “Gossapp” emisiji u novoj sezoni, koja se emituje na istoimenoj aplikaciji, ovaj ljubavni par je ispunio zanimljiv izazov jednog gledaoca da se Gastoz oproba u branši svoje devojke – i da je isfenira. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << tokom svog standardnog glupiranja Nenad joj umalo nije zapalio kosu! Praveći se da je ne čuje kakve mu smernice daje, dobar vremenski period je držao fen čvrsto prislonjen uz njenu kosu, koja samo pukom srećom nije buknula!
Uostalom, pogledajte izazov i procenite sami!
width="640" height="480" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

GossApp izazov – Zorica&Gastoz from GossApp TV on Vimeo.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gastoz radi Zorici o glavi! (video)

Izvor: Scandal.rs, 31.Avg.2016

Jedan od najpopularnijih rijaliti parova Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz ne gubi na svojoj popularnosti, iako su Parovi odavno završeni...Javnost u stopu prati svaki njihov korak, a oni, takvi kakvi su neprestano daju novi i ludji materijal za pisanje. U prvoj “Gossapp” emisiji u novoj...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.