Gastoz i Saška kažnjeni zbog agresivnog ponašanja

Izvor: Svet, 28.Sep.2015, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gastoz i Saška kažnjeni zbog agresivnog ponašanja

Danas je na suđenju u vili rijalitija “Parovi” odlučeno da se pevačica Saška Karan kazni sa 2.000 evra, zbog udarca folk pevača Andrija Ere Ojdanića.
Ova odluka je pevačicu šokirala, ali je svesna da je kriva i da je namerno udarila kolegu.
“Nemoj više da mi prilaziš”, rekla je Saška Eri nakon odluke produkcije na suđenju.
Saška se nije promenila i kasnije je ponovo pokazala agresivno ponašanje jer jer skakala po Zmaju od Šipova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koji je navodno seo na njeno mesto.
Nakon toga je, na još jednom suđenju, kažnjen Nenad Marinković Gastoz sa 200 evra, zbog toga što je danas maltretirao Macu, nakon što mu je ona pomenula u negativnom kontekstu bivšu devojku Goranu Babić.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gastoz i Saška kažnjeni zbog agresivnog ponašanja

Izvor: Scandal.rs, 28.Sep.2015

Danas je na suđenju u vili rijalitija “Parovi” odlučeno da se pevačica Saška Karan kazni sa 2.000 evra, zbog udarca folk pevača Andrija Ere Ojdanića...Ova odluka je pevačicu šokirala, ali je svesna da je kriva i da je namerno udarila kolegu...“Nemoj više da mi prilaziš”, rekla je Saška...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.