Izvor: Scandal.rs, 28.Jul.2016, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gastoz dobio hiljadu evra na kladionici, pa podelio prosjacima u Beogradu

Nenad Marinković Gastoz gotovo je izvesno rođen pod srećnom zvezdom. Pobedio je u trećoj sezoni šou programa “Parovi”, uzeo ogormnu svotu novca i honorara od učešća. U drugoj sezoni zauzeo je drugo mesto, takođe se prilično opario.

A juče je prvi put ušao u kaldionicu, uplatio jedan tiket na nagovor druga i dobio 130.000 dinara!

“Bili smo u gradu, seli da popijemo piće i moj drug, zaljubljenik u sport, kaže – da uplatimo tiket”, rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Gastoz.

“Ne razumem se previše, ali sam ga poslušao i uplatio fiks koji mi je rekao. Čekali smo rezultate u kafiću na Obilićevom vencu, pili piće, bilo je društvo. Pozvala me je Zorica da se spremimo za put, pa sam krenuo kući.”

Na putu do kuće, Gastozu je drug javio da su dobili priličnu svotu novca, pa je on ušao u kaldionicu, podigao pare i uradio nešto što je šokiralo sve koji su ga sreli. Sav novac je podelio prosjacima invalidima na beogradskim ulicama.

“Kako došlo, tako otišlo. Njima je potrebniji”, rekao je Gastoz.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.