Filip otkriva za SVET: Sa Ružicom sam već spavao, Atina i Mimi su nakaze!

Izvor: Scandal.rs, 06.Maj.2015, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip otkriva za SVET: Sa Ružicom sam već spavao, Atina i Mimi su nakaze!

Nekoliko sati pre nego što je muška starleta Filip Đukić ušao u rijaliti Parovi popričali smo sa njim o seksi učesnicama koje su ga tamo željno očekivale. Kako nam je rekao, sa Ružicom je već imao seks pošto se znaju odranije, a sviđa mu se i Maca Diskrecija: “Unutra su većinom nebitni ljudi, ako izuzmemo Lepu Lukić, i nemam pojma šta da očekujem. Jedno je sigurno – sa Atinom Fevavi neću moći da uspostavim kontakt jer devojka ne liči ni na šta. Ona je klasična >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << šatorska diva, bulevaruša. (smeh) Ne razumem kako može da prodaje lažni moral, a svi dobro znamo čime se bavi i kakvi su njeni klipovi. Maca mi je onako simpatična, jeste da je glupa kao ku*ac, ali nju bi kresnuo bez reči. Ružicu znajem odranije i mnogo je luda devojka. Delili smo bezbroj pijanstava, a u jednoj od tih ludih noći imali smo i neku avanturicu. Koliko sam se samo puta probudio sa njom na nekoj od gajbi mojih pajtosa, ona me je vozila, ja nisam imao pojma gde se nalazim. Ona je kraljica sigurno, ali ne verujem da bih nju muvao, ipak je ona bivša riba mog dobrog druga Akija. Znam samo da laže da ju je tukao, rekao mi je Aki, ona se tako promoviše, ne znam šta joj je to trebalo.”

Kako nam je rekao, ne dopada mu se bivši muž Goce Tržan jer su ga na njegovo ponašanje upozorili prijatelji Boris i Marko, učesnici poslednje Farme: „Ivan Marinković je smrad, rekli su mi to i Boris Stamenković i Marko Vukotić. Sa njim nemam šta da pričam. Gastoz je najveća zvezda u kući, kul je lik i pratim ono šta on radi na jutjubu. Mimi Oro mi je hit! Devojka je grob! Da li je moguće da je toliko ružna i da neko hoće da plati da ono je*e?!“

OSTATAK TEKSTA PRONAĐITE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD SREDE, 6. MAJA

ZABRANJENO JE PRENOŠENJE CELOG ILI DELA TEKSTA KAO I FOTOGRAFIJA BEZ PISMENE DOZVOLE AUTORA

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.