Fanovi tužni, peta sezona Parova bez Brendona!

Izvor: Scandal.rs, 27.Avg.2016, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fanovi tužni, peta sezona Parova bez Brendona!

Bivši učesnik rijalitija Parovi Branislav Radonić Brendon trenutno uživa u Barseloni. On je naveo da mu se više sviđa noćni život ovog španskog grada nego što uživa na plažama.

“Zaključujem više mi se dopada noćni život u Barseloni! Ipak nisam lud za kupaćenjm i plažom, zaključujem to! Noću se zabavljam fenomenalno u noćnom provodu”, rekao je Brendon.

Inače, kako nezvanično pulsonline.rs saznaje, iako se o tome spekulisalo u proteklom >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << periodu, Brendon ipak neće biti učesnik pete sezone Parova. On ne samo da neće u tom trenutku biti u Srbiji, nego neće uopšte biti u Evropi i želi da nastavi putovanja po svetu.

Ovo će verovatno razočarati njegove fanove, koji ga i dalje u velikom broju podržavaju na društvenim mrežama i sigurno bi želeli ponovo da ga gledaju na malim ekranima.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

NJEGOVI FANOVI ĆE BITI OČAJNI: Evo šta se dešava sa Brendonom

Izvor: Kurir, 27.Avg.2016

...On je na društvenim mrežama naveo da mu se više sviđa noćni život ovog španskog grada nego što uživa na plažama.."Zaključujem više mi se dopada noćni život u Barseloni! Ipak nisam lud za kupaćenjm i plažom, zaključujem to! Noću se zabavljam fenomenalno u noćnom provodu", naveo je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.