FAVORITI ĆE LETETI! Večerašnje nominacije zapalile JAVNOST! Posle ovoga Parovi neće biti isti

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2017, 02:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FAVORITI ĆE LETETI! Večerašnje nominacije zapalile JAVNOST! Posle ovoga Parovi neće biti isti

Ko će poljubiti vrata!

Večerašnje nominacije bile su itekako žestoke. Ovo veče je bilo posebno "začinjeno" diksvalifikacijom učesnice Zorane Đokić za koju se saznalo da je hazila srpsku zastavu.

Ona je odmah udaljena iz vile, odlukom produkcije, i zabranjeno joj je učešće u najpopularnijem rijalitiju u Srbiji ikada.

Prva nominovana od strane gledalaca bila je Miljana Kulić, koja je bila i te kako pogođena ovakvom odlukom, posebno jer je verovala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je jedan od favorita. Nakon toga, učesnicu su seli za sto i otvorili Pandorinu kutiju. Bilo je tu svačega, svađi, rasprava, teških reči, a na kraju je odlučeno.

Po jedan negativan glas dobili su Ploća, Dalila i Slađa, dva Mili, a po četiri Milica i Mirela. Odluku je donela većina, a posebno su se izjašnjavali o Milici i Mireli. A većia je odlučila da se za opstanak bore Mirela od strane gledalaca, a Miljana od strane publike, a od strane produkcije Anamarija, Tihomir, Gambino i Goran.

Foto: TV Happy printscreen

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.