Evo ko u Parovima ima najveći nedeljni honorar! FOTO

Izvor: Svet plus, 21.Apr.2016, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo ko u Parovima ima najveći nedeljni honorar! FOTO

Poznato je da učesnici rijalitija Parovi dobijaju honorare za učešće u vili, a jedan od njih ima najveći honorar koji se isplaćuje nedeljno.

Možda pretpostavljate, možda i ne, ali najveći nedeljni honorar u Parovima ima Nenad Marinković Gasttozz. Kako prenosi portal Puls Online, "plata" koju dobija da bi radio svašta u ovom popularnom rijaliti programu iznosi 1100 evra i to je najveći honorar od svih. Mada, obzirom na to da se njemu često izriču novčane kazne, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sigurno je da neće dobiti puno para, jer, kako je i sam nedavno otkrio, njegove kazne su ga do sad koštale 8000 evra. Obzirom na to da nema indicija da će se rijaliti Parovi brzo završiti, ko zna, možda Gasttozz uspe i da povrati taj novac. Ili da izgubi mnogo više.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.