Evo kada se “Parovi” ZAISTA završavaju! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jun.2016, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kada se “Parovi” ZAISTA završavaju! (FOTO)

Iako je delovalo nemoguće, "Parovi" će uskoro imati svoju završnicu, na žalost svih onih koji su pratili ovaj rijaliti od samog početka. Veliko finale je predviđeno za 10. jul, kada će se znati pobednik ove sezone takmičenja.

Ipak, na radost svih obožavalaca rijalitija i svih njegovih učesnika, ovo neće biti pravi kraj, jer će rijaliti biti nastavljen u vidu letnje varijante, popularnih " >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Maldiva".

Printskrin: Dailymotion/ Booschelo

Neki stari učesnici će se prebaciti na "Maldive", dok će im se pridružiti i novi učesnici, ali ovaj put će to biti muzičko takmičenje, pa će oni koji budu u rijalitiju morati da pokažu svoje vokalne sposobnosti.

Printskrin: TV Happy

Iako iz produkcije još nije zvanično potvrđeno, sve se više priča kako je 10. jul datum završetka "Parova", bar što se tiče ove sezone.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.