Doživeo šlog u Parovima?!

Izvor: Press, 06.Apr.2015, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doživeo šlog u Parovima?!

Pevač misli da je imao moždani udar, ali planira povratak u vilu?!
Hasan Dudić napustio je tokom "pauze" rijaliti Parovi, zbog lošeg zdravstvenog stanja. Pevač je ukućanima rekao da misli da je doživeo moždani udar.
 
"Više puta sam tražio pomoć lekara ovde, i mislim da sam doživeo šlog. Ne osećam polovinu lica i teško pričam", rekao je on ostalima.

Dudić je prebačen >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na beogradsku Vojno-medicinsku akademiju, gde su mu urađeni testovi i analize kako bi se videlo šta sa njim nije u redu.

"Alo" piše da su se Dudiću verovatno "nagomilali" zdravstveni problemi, ali da planira da se vrati u vilu Parova čim mu lekari budu dali zeleno svetlo za povratak.

Pevača u narednim mesecima očekuju i operacije kičme i kolena, koje će, izgleda, odložiti zbog učešća u rijalitiju.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.