Doživela nervni slom!

Izvor: Mondo, 03.Avg.2015, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doživela nervni slom!

Manekenka Ejmi Aminata koja se prvi put pojavila u rijalitiju "Parovi", a trenutno je u serijalu Hotel Maldivi, doživela je nervni slom, kad je saopšteno da Lazar Jeremić napušta šou.

Izbacivanje Lazara Jeremića najviše je pogodilo tamnoputu manekenku koja je započela romansu s njim pred kamerama.

Ona je vrištala i plakala: "Ljubavi, volim te! Volim te".

Dok je fudbaler napuštao serijal, ona je potrčala za njim jecajući, a obezbeđenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je vratilo među učesnike, gde je nastavila da se trese i plače. Počela je da se guši, jedva je dolazila do vazduha.

Oko nje su se svi sjatili, a produkcija Happy televizije, odmah je pozvala i psihologa, kako bi pomogli da manekenka to što bezbolnije prebrodi. Ejmi je porazgovarala sa psihologom, koji joj je preporučio da se odmara.

"Možda mislite da je foliranje, ali nije", rekla je Ejmi, kad je došla sebi, posle napada histerije i plača.

"I u privatnom životu ovako reagujem kad volim. Dugo nisam imala nikog, čak sam i za Lazarevo udvaranje mislila da je taktika za što duži boravak u rijalitiju. Onda sam se zaljubila u njega. Stvarno sam se zaljubila! Volim ga, on je taj. Čim izađem odavde, idem kod njega u Crnu Goru, da vidimo šta ćemo i kako ćemo dalje. Želim da živim sa njim".

Pre nego što je izašao iz "Hotela Maldivi", Lazar je rekao kroz suze da želi da ostane sa Ejmi.

"Ona je devojka koja mnogo vredi i ja bih želeo da ostanem sa njom. Predobra je i prelepa. Sa njom sam podelio 32 dana, a verujem da mnogi to nisu osetili za ceo život".

Po odlasku, fudbaler je ostavio pismo, u kojem se pozdravio sa svojim saborcima u takmičenju, a Ejmi je rekao da je dovoljno samo da kaže – da!

Ona se rasplakala opet, jer je shvatila da je zaprošena.

"Da, on je taj. Biću još jača i boriću se zbog njega. Neću klonuti", obećala je manekenka.

Burek je predložio Happy televiziji da organizuje svadbu u "Hotelu Maldivi", a produkcija to razmatra. Podsećamo, u prvoj sezoni "Parova", pred kamerama Happy televizije venčali su se glumac Tihomir Arsić i njegova Jelena.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.