DOBRO ZAPAMTITE: Loš seks uništava brak

Izvor: Kurir, 21.Dec.2014, 07:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBRO ZAPAMTITE: Loš seks uništava brak

Pasivnost, rutina, loša higijena i manjak komunikacije najveće su ubice strasti

Iako toga najčešće nisu ni svesni, mnogi parovi stalno ponavljaju iste greške u krevetu, a onda se pitaju šta to u njihovom odnosu škripi.

Stručnjaci se slažu - tajna srećnog braka krije se u zdravom, uzbudljivom i redovnom seksualnom životu.Nažalost, pod uticajem svakodnevnih problema, u mnogim vezama seks prvi strada, a mnogi bračni parovi prave gotovo identične greške. Evo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << najčešćih...

Pasivnost

Kad se muškarci i žene žale na svoju drugu polovinu, pritužbe obično idu na račun njihove pasivnosti. Zato ubuduće nemojte samo ležati i čekati da druga strana sve sama odradi. Za tango je potrebno dvoje. Svako želi aktivnog ljubavnika, zato uradite sve da vaša akcija u krevetu uvek bude drugačija.

Uvek isto

Rutina je najgora stvar koja uništava strast. Takav seks je užasno dosadan i predvidiv. Da bi vatrica između vas i partnera uvek tinjala, ne stidite se da isprobate nešto novo.

Poređenje s bivšima

Ne pravite probleme u braku bez potrebe. Drugim rečima, nikada, ali nikada ne pominjite ni dobra ni loša iskustva u seksu s bivšim ljubavnicima. Usredsredite se na aktuelnog partnera i uživajte u njemu. Svaka osoba je jedinstvena i nema sumnje da i s njim možete uživati i naučiti mnogo novih stvari.

Samo ćutite

Veliki problem je to što žene uglavnom ne govore šta žele u seksu, a muškarci ne mogu da im čitaju misli. Zato jasno recite šta volite, a šta vam ne prija. Seks je oblik komunikacije, i to dvosmerne. Obe strane bi trebalo da uživaju, pa je dobro znati šta druga strana (ne)voli. Možda će vam na početku to biti malo neprijatno, ali verujte nam - s vremenom će razgovor dati fantastične rezultate.

Nema zavođenja

Ovaj problem podjednako muči i žene i muškarce. Sećate se kako ste zavodili na početku veze. Nema razloga da to ne radite i dalje. Na primer, pre nego što dođete kući, započnite igru seksi porukama preko mobilnog i u nekoliko reči nagovestite partneru šta ga čeka. Isprobajte, videćete da pali.

Loša higijena

Neprijatan zadah i miris znoja na telu momentalno gase seksualnu želju. Zato uvek mazno naglasite partneru da vas uzbuđuje kad miriše, kad je obrijan i doteran, i vodite računa da i vi budete takvi.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.