Čuveni Veniti fer zgrožen srpskim rijaliti programom: Najveći treš na svetu u režiji srpskog intelektualca

Izvor: B92, 27.Jul.2016, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuveni "Veniti fer" zgrožen srpskim rijaliti programom: "Najveći treš na svetu u režiji 'srpskog intelektualca'"

"Oni su užasni, prljavi, besramni i fasciniraju čitavu Srbiju! Tvorac nepodnošljivog treš rijalitija je Milomir Marić, niko drugi do jedan od najistaknutijih intelektualaca u zemlji", Ovako u uvodnim redovima svoje analize domaćeg rijaliti-šoua “Parovi” piše Konstans Dovernj, novinarka istaknutog “Veniti fera”.

Glavne scene programa, piše autorka, odvijaju se u velikom dnevnom boravku bez prozora, osvetljenog neonskim lampama i opremljenog rokoko nameštajem, uz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prašnjave slike i izmučene persijske tepihe.

"U jednom trenutku, jedan od učesnika poput huligana hvata svoju ženu za kosu i kreće da je guši dok desetak učesnika mirno sedi za dugačkim trpezarijskim stolom nastavljajući razgovor kao da se ništa ne događa. Nekoliko metara dalje, kamera tiho nastavlja da snima čoveka koji uporno udara glavu svoje žene o zid, bez ustupaka prikazivanja scena nasilja u porodici. Ovo je jul mesec 2016, i potpuno mirno ovakve scene emituju se uživo na ekranima srpske televizije", ", piše Dovern za "Veniti fer", prenosi "Blic".

Kako ističe autorka među učesnicima su bivše televizijske zvezde, “prostitutke u potrazi za slavom“, pevači u povratku, “mafijaški menadžeri pušteni iz zatvora“, pa čak i Vojislav Šešelj, predsednik Srpske radikalne stranke.

Ovaj rijaliti je opisala kao program koji nikad ne prestaje, jer neki učesnici su potpisali ugovor na kome ne postoji vreme isticanje ugovora i kraj rijalitija. Ukoliko žele da napuste program moraju da raskinu ugovor i plate 20.000 evra odštete.

Kako autorka dalje piše, u poznatoj kući boravio je i Željko, Francuz srpskog porekla, koji je tokom šest meseci redovno ponižavan, prebijan od strane ostalih kandidata, bio izolovan po nekoliko dana u prostoriji bez dušeka, a bežao je i od žene koja je pokušavala da ga napadne viljuškom. U strahu za život, Željko je jedno veče obio bravu izolacione sobe i pobegao preko krovova TV stanice da bi kasnije otišao u inostranstvo.

Novinarka u nastavku teksta Milomira Marića je opisala kao mađioničara 21. veka koji je uspeo da privuče pažnju gledalaca kontroverznim programom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TV HEPI ZARATILA SA FRANCUSKIM VENITI FEROM Najveci tres rijaliti na svetu ili prilika da se PLJUNE PO SRBIJI

Izvor: medio.rs, 27.Jul.2016

Oni su užasni, prljavi, besramni i fasciniraju čitavu Srbiju! Tvorac nepodnošljivog treš rijalitija je Milomir Marić, niko drugi do jedan od najistaknutijih intelektualaca u zemlji..Ovako u uvodnim redovima svoje analize domaćeg rijaliti-šoua Parovi piše Konstans Dovernj, novinarka istaknutog...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.