Ava Karabatić odbila učešće u rijalitiju: Jedina prava konkurencija ipak neće ući u Parove!

Izvor: Story, 01.Mar.2015, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ava Karabatić odbila učešće u rijalitiju: Jedina prava konkurencija ipak neće ući u Parove!

Nakon što su se mediji raspisali o mogućem ulasku poznate hrvatske starlete u rijaliti Parovi, Ava je nakon dužeg razmišljanja konačno donela odluku, a o tome odmah obavestila i predstavnike medija.

Ava Karabatić, foto: Promo

Naime, Ava je rešila da odbije učešće u ovom rijalitiju, objasnivši da njeni uslovi nisu bili ispunjeni, ali da za svoje verne fanove ipak sprema nešto novo.

- Uvek sam obzirna prema svojim fanovima koji me verno prate i >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << zaslužuju da o svemu budu obavesteni, kao i vi moji dragi novinari. Neki će biti tužni što me neće gledati ispred malih ekrana, neki će odahnuti jer jedina PRAVA konkurencija ipak neće u reality. Nemam šta da krijem, nisu mogli da se u potpunosti ispune moji uslovi, a ja sam osoba koja sebe ceni i nema toga za šta bih spustila svoju cenu. Tako je sudbina odredila :-) Definitivno ne ulazim u show Parovi, ali to ne znači da ne spremam nešto novo. Za početak, još malo pa će izaći moja nova pesma Tri puta na dan, čiji je tekst napisala Gorana Gvozdenović, a za aranžman su bili zaduženi Ermano i Pavle Radulović - kaže Ava i dodaje da još uvek nije odlučila koja produkcijska kuća će stajati iza njenog spota.

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.