Anđela nakon Parova priznala: Htela sam da skočim sa mosta!

Izvor: Svet plus, 25.Avg.2016, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđela nakon Parova priznala: Htela sam da skočim sa mosta!

Bivša učesnica rijalitija Parovi, Anđela Lakićević iznenadila je sve kada je ispričala jedan od svojih preioda u životu u kome je želela da skoči sa mosta.

Iako su mnogi pomislili da je učesnica Parova želela da se bi oduzme život, prepvarili su se. Naime, Anđela je nakon saznanja da će biti kuma svojoj najboljoj drugarici iz Osnovne škole, od sreće želela da skoči sa mosta: "Ja sam bila najsrećnija kada mi se najbolja drugarica iz osnovne škole >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << udala. Ona me pitala da budem kuma na njenom venčanju. Sećam se da sam i malo popila. Od sreće sam htela da skočim sa mosta. Samo saznanje da se ona udala, delovalo mi je kao da sam najsrećnija na svetu i da više nemam zbog čega da budem srećna", rekla je Anđela.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.