Abela u PAROVIMA 2015 udarila Ružicu: Ona je meni počela da psuje sve živo i onda sam je nabola! VIDEO

Izvor: Svet plus, 01.Jun.2015, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Abela u PAROVIMA 2015 udarila Ružicu: Ona je meni počela da psuje sve živo i onda sam je nabola! VIDEO

Svađe, prepirke, tuče i seks ne prestaju u rijalitiju Parovi 2015. Abela je ozbiljna konkurencija i Ružica želi da je se reši. Svađa između njih dve ne prestaje.

Nakon što su se posvađale, što je produkcija Parova od javnosti, Abela je progovorila na tu temu. Ružica Veljković pričala je kako se Abeli sviđa Joca, a ne Zmaj od Šipova, i da produkcija ne treba da ih razdvaja.

Abela se iznervirala i rekla:''Ona je meni počela da psuje sve živo i onda sam je nabola bokserom!'' Nakon toga, Abela je završila u izolaciji, a Ružica joj je zapretila da će je sledeći put nabosti glavom o glavu.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.