Rođendanski spektakl: Parni Valjak zapalio Sava Centar! FOTO+VIDEO

Izvor: Svet plus, 28.Nov.2015, 02:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rođendanski spektakl: Parni Valjak zapalio Sava Centar! FOTO+VIDEO

Grupa Parni Valjak  večeras svoje najveće hitove izvodi pred begradskom publikom u Sava Centru koja trenutno broji oko pet hiljada ljudi. 

Izlazak Parnog Valjaka dočekale su ovacije i vriska publike koja je jedva čekala prve taktove poznatih pesama i trenutak kada će legendarna grupa da zapeva svoje najveće hitove i time učini da ovo bude veče za pamćenje, a samim tim i zajedno sa njima proslavi 40 godina provedenih a muzičkoj sceni.

Publika >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je već na samom startu uplovila u sjajnu atmosferu koju Parni Valjak i te kako ume da napravi, a mi vam prenosimo delić sjajne atmosfere sa početka koncerta u kome uživa više 5.000 ljudi.

Koncert su započeli pesmom ''Noćas trebam društvo'', nakon kojeg su se nizali poznati hitovi ''Sve još miriše na nju'', ''Zastave'', ''Jesen u meni'', ''Kad me dotakne''. Ono što je posebno iznenadilo publiku je premijera nove pesme Parnog Valjka ''Za malo nežnosti''. Sudeći po vrisku publike, ovaj popularni bend napravio je još jednu dobru muzičku stvar koja će se pamtiti.

Posted by Svet Plus on петак 27. новембар 2015.

Pored toga, Aki Rahimovski emotivnim, ali i energičnim nastupom uspeo je da izmami suze, ali i da podigne čitavu sali Sava Centra na noge. On je prošetao među publiku i pevao zajedno sa njom, a on najmlađih gostiju dobio je čak i poklon. ''Nećete nas tako lako otarasiti'', rekao je Aki i vratio se nazad sa bendom na scenu, a publika je još narednih nekoliko minuta uživala u sjajnom zvuku.

Posted by Svet Plus on петак 27. новембар 2015.

Parni Valjak pozvao je još jednom svoje fanove na sutrašnji koncert ''Elektrika'' u Hali Sportova. Mi smo sigurni da će to biti jop jedna dobra žurka. Ukoliko ste propustili, pogledajte deo spektakla koji se odigrao u Sava Centru:

 
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.