Primer surovosti fudbala: Odlazi iako je odigrao bez greške

Izvor: MozzartSport.com, 31.Maj.2016, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primer surovosti fudbala: Odlazi iako je odigrao bez greške

"Postoje druge zamisli za narednu sezonu i ne bi bilo pravedno da igrač koji je toliko dao u minulom periodu u budućnosti bude po strani, skrajnut. Marko ima 28 godina i zna i on sam da je ovo pravo vreme da ponovo pronađe inostrani angažman", rekao je Ivica Iliev

Stigla je i zvanična portvrda iz Humske - Partizan više ne računa na jednog od najboljih igrača iz drugog dela prošle sezone Marka Jovanovića. Iako je, kako kaže direktor Parnog valjka Ivica >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Iliev, odigrao bez greške, iskusni štoper neće predstavljati okosnicu zadnje linije tima crno-belih u narednoj sezoni, već će uprava kluba iz Humske pronaći drugog igrača na štoperskoj poziciji.

Ovo je bila odluka trenera Ivana Tomića, koji je Jovanoviću još u finišu sezone saopštio da ima druge ideje na njegovom mestu u timu.

„Lično delim mišljenje sa velikim delom javnosti, znajući kako sam Marka Jovanovića najavio u zimskom prelaznom roku. Radi se o igraču koji je na svojim plećima najviše izneo i dao klubu tokom proleća. Nije napravio nijednu grešku, a pritom je jedan od najzaslužnijih za osvajanje Kupa Srbije, gde je postigao važan gol i odigrao odlično“, rekao je Iliev za Sport.

Iznenađenje! Tomić precrtao Jovanovića

Jovanovićev odnos prema klubu predstavljao je pravi primer za svakog igrača Partizana.

„Marko odlazi iz kluba uzdignute glave, kao ljubimac navijača. Klub mu se zahvaljuje na karakteru, ostavljao je srce na terenu i svlačionici. Pokazao je deci, mlađim saigračima, kako se voli i bori za Partizan.“

I pored svega toga u klubu više ne računaju na njega.

Nažalost, ovo je tipičan primer surovosti profesionalnog sporta, tačnije fudbala. Postoje neke druge zamisli za narednu sezonu i ne bi bilo pravedno da igrač koji je toliko dao u minulom periodu i budućnosti bude po strani, skrajnut. Marko ima 28 godina i zna i on sam da je pravi vreme da oonovo pronađe inostrani angažman. Klub mu se zahvaljuje na svemu što je učinio i nećemo mu stajati na putu u novu sredinu“, rekao je Iliev za Sport.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.