Konkurencija među stoperima: Jevrem Kosnić trenira s Partizanom

Izvor: Blic, 26.Nov.2015, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurencija među stoperima: Jevrem Kosnić trenira s Partizanom

Jevrem Kosnić (22), visoki stoper, kako nezvanično saznajemo, treniraće sa Partizanom i pokušati da se nametne kako bi mu "parni valjak" eventualno ponudio ugovor.

Partizan cele sezone kuburi sa slabom formom centralnih bekova, a otežavajuća okolnost im je i teška povreda Gregora Balažica, za koga je završeno prvenstvo, kao i predstojeća operacija kolena Miloša Ostojića.

Kosnić, koji je ponikao u Radu, potpisao je 2011. godine ugovor sa Palermom. Za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Sicilijance nije zabeležio ni jedan zvanični meč, pa je prosleđen na pozajmicu u Pizu, potom i u Honved.

Iskustvo, očito nije na strani Kosnića, što ne znači da neće biti po ukusu Partizana. Odluku će svakako doneti trener Ljubinko Drulović.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.