BABICA IZ X FAKTORA Pevam i dok porađam

Izvor: Blic, 30.Mar.2015, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BABICA IZ X FAKTORA Pevam i dok porađam

Porodiljama pevušim pesme Vitni Hjuston i „Parnog valjka“. Volim da ih muzikom opustim i ulijem im sigurnost, kaže Mladenovčanka za „Blic“.

Katarina Simić (20) je babica iz Mladenovca koja je odlučila da se oproba i u muzičkom takmičenju „X faktor“. Pre žirija, ona je svoj muzički talenat pokazala - porodiljama.

- Volim kada mogu da opustim pacijentkinje. Odlučila sam da im pevam, jer pesma je lek. Nemam repertoar, već im pevam šta mi prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << padne na pamet, ali uglavnom su to balade. Shvatila sam da trudnice to smiruje - kaže Katarina i dodaje da žene veoma cene to što pesmom pokušava da im olakša porođaj:

- Jedna devojka je na porođaj došla izbezumljena. Kad sam počela da pevušim, rekla mi je: „Nastavi, molim te“. Puno mi je srce jer im svojom pozitivnom energijom pomažem. Mislim da neću odustati od medicine pošto mnogo volim svoj posao, ali volim i pevanje. Videćemo, u životu se nikad ništa ne zna!

Aleksandra: Omađijala si muškarce

- Omađijala si muške članove žirija, a razumem i zašto. Nisi nijednom ustuknula niti se uplašila, a to je upravo X faktor koji je potreban - pohvalila je Aleksandra Kovač Katarinu.

Katarina je pohađala muzičku školu, a poslednje dve godine ima akustične svirke. Sve to joj je omogućilo da se na bini pojavi bez straha.

- Imam sreću da sva trema nestane kada izađem na scenu. Žirija se ne plašim, a najviše bih volela da sarađujem sa Željkom Joksimovićem - kaže ova babica.

Ona se u sinoćnoj emisiji predstavila pesmom „It‘s Raining Men“. Oduševila je žiri i sa četiri „da“ prošla u sledeći krug.

- Ne smeš da zanemariš kada te dotakne univerzum, ti si izuzetan talenat - poručio joj je Masimo Savić.

Nasmejao sve

Učitelj iz Zagreba Leone Pavlašijan (25) pojavio se na sceni u visokim potpeticama i s plavom perikom. Aleksandra je bila oduševljena njegovim performansom, pa je izašla na binu i otpevala mu delić pesme „U šaci me imaš“, Ipak, nisu svi bili oduševljeni, pa je Leone od žirija dobio dva „ne“.

Iz Konga

Džonatan Lumbila (21) je iz Konga, studira u Beogradu i voli da sluša Šaka Polumentu. Za „X faktor“ su ga prijavile drugarice. Prošao je dalje sa tri „da“ od žirija.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.