ZBOG KONTAKTA SA SIMEONEOM: Atletiko razmatra da tuži PSŽ

Izvor: Kurir, 01.Feb.2015, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG KONTAKTA SA SIMEONEOM: Atletiko razmatra da tuži PSŽ

S obzirom na to da Argentincu ne ističe ugovor u narednih šest meseci, postoji pravni osnov za tužbu ako se ustanovi da ga je klub iz Pariza pozvao

Fudbalski klub Atletiko Madrid navodno razmatra da tuži francuski Pari Sen Žermen zbog kontakta sa trenerom španske ekipe Dijegom Simeoneom.

Mediji su prethodnih dana preneli da francuski klub vidi Simeonea kao naslednika Lorana >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Blana na klupi tima iz Pariza, kome je navodno ugrožena pozicija. Jedan španski list piše  da je PSŽ već kontaktirao Simeonea i to bez znanja Atletiko Madrida.

S obzirom na to da Simeoneu ne ističe ugovor u narednih šest meseci, postoji pravni osnov za tužbu ako se ustanovi da ga je PSŽ pozvao.

Simeoneov ugovor sa Atletikom ističe 2017. godine, ali pojedini mediji su preneli da argentinski stručnjak želi da napusti španski klub i pre njegovog isteka.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

A letiko tuži PSŽ zbog Simeonea

Izvor: RTS, 01.Feb.2015

PSŽ je, ako je verovati navodima lista "AS", a nema razloga da se u njim naročito sumnja kada se tiču jednog od dva najveća madridska kluba, Pari Sen Žermen je kontaktirao Dijega Simeonea. Međutim, oni na to nemaju pravo, barem ne bez znanja Atletika, zbog čega "jorgandžije" razmatraju...

Nastavak na RTS...

Atletiko tuži PSŽ!?

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2015, 01:16

Atletiko Madrid mogao bi da tuži ekipu PSŽ-a, preneli su španski mediji.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.