Verati: Laska interesovanje Reala, ali prvo da uradim nešto veliko u Parizu

Izvor: RTS, 31.Jul.2016, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verati: Laska interesovanje Reala, ali prvo da uradim nešto veliko u Parizu

Fudbaler Pari Sen Žermena Marko Verati istakao je da mu prija interesovanje Real Madrida, ali i naglasio da nema nameru da napušta prestonicu Francuske dok ne ostvari sve zacrtane ciljeve.
Španski "AS" preneo je informaciju da je uprava Madriđana, kao i prošle sezone, zainteresovana za Veratija, ali 23-godišnji vezista ističe da još uvek nema nameru da promeni sredinu.

"Polaskan sam što >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je tako veliki klub poput Real Madrida zainteresovan za mene, ali ja sam doneo odluku. Hoću da pobeđujem sa Pari Sen Žermenom. Želim da ostvarim sve zacrtane ciljeve i uradim nešto veliko ovde, pre nego što "se umorim" ili do trenutka kada me klub više ne bude želeo", rekao je Verati za "Le Parisijen".
Italijanski vezista karijeru je započeo u Peskari, a u julu 2012. godine, potpisao je petogodišnji ugovor sa Parižanima za koje je do sada upisao 157 nastupa uz tri gola.
Sa Pari Sen Žermenom ima osvojene četiri titule, Kup, tri Liga Kupa i tri Superkupa Francuske.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Real? Ne, hvala!"

Izvor: Mondo, 31.Jul.2016

Marko Verati istakao je da mu prija interesovanje madridskog giganta, ali i naglasio da nema nameru da napušta PSŽ dok ne ostvari sve zacrtane ciljeve..Foto: (AP Photo/Jacques Brinon)..Uprava Real Madrida, baš kao i prošle sezone, pokazala je interesovanje za igrača Pari sen Žermena Marka Veratija,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.