Tipsarević: Nadam se da ću biti spreman za Pariz

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2017, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević: Nadam se da ću biti spreman za Pariz

Srpski teniser Janko Tipsarević bio je primoran da preda meč 2. kola turnira u Ženevi nemačkom igraču Štebeu, a dan kasnije postalo je jasnije šta se tačno desilo i zbog čega je odlučio da se povuče.

- Pre nekoliko dana u Ženevi sam dobio jaku upalu pluća i temperaturu, uz alergijsku reakciju. Doktori su mi prepisali dozu antibiotika, uz dijagnozu ’pneumonia’. Ne znam kako sam uopšte dobio prvi meč. Trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se oporavljam i nadam se da ću biti spreman za Pariz - kazao je Tipsarević za Sport klub.

Osvajanjem četiri čelendžera u Aziji Janko se vratio među najboljih 100 tenisera sveta, tačnije trenutno je na 61. mestu što mu donosi direktan plasman na Grend slem turnire, ali ne i na Masterse za koje će morati još malo da popravi ranking.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

TRKA SA VREMENOM: Srbin možda PRESKOČI Rolan Garos (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2017

Uskoro će se sve znati...Janko Tipsarević bi mogao da preskoči Rolan Garos! Srbin je niz od 11 pobeda prekinuo u drugom kolu turnira u Ženevi, ali ne zato što je Sedrik-Marsel Štebe bio mnogo bolji, već zato što je povreda srpskog igrača primorala da preda meč početkom drugog seta - 4:6, 1:0....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.