Tijago Silva želi da ostane u Parizu

Izvor: RTS, 24.Okt.2016, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijago Silva želi da ostane u Parizu

Kapiten Pari Sen Žermena Tijago Silva rekao je da želi da produži ugovor sa tim fudbalskim klubom, uprkos tome što je za njega zainteresovan Juventus.

Silvin ugovor ističe na leto 2018. godine, ali je 32-godišnji Brazilac rekao da očekuje novi ugovor.
Spekulacije o odlasku pojačao je Silvin agent, koji je rekao da bi njegov klijent mogao da napusti Pariz ako se pitanje ugovora ne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bude rešilo do decembra.
"Nije na meni da odlučim, moramo da razgovaramo. Počeli smo sa pregovorima prošle godine, na kraju sezone, a onda je sve prestalo, ne znam zbog čega. Srećan sam u Pari Sen Žermenu, želim da ostanem i da produžim ugovor. Moramo da razgovaramo sa predsednikom da bismo znali šta ćemo da radimo u budućnosti", rekao je Silva, preneli su britanski mediji.
Silva je došao u Pari Sen Žermen 2012. godine iz Milana i za to vreme osvojio četiri šampionske titule, dva Kupa Francuske i tri Liga kupa.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Da li će Silva ostati u Pari sen Žermenu?

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2016

Kapiten Pari Sen Žermena Tijago Silva rekao je danas da želi da produži ugovor sa tim fudbalskim klubom, uprkos tome što je za njega zainteresovan Juventus...Silvin ugovor ističe na leto 2018. godine, ali je 32-godišnji Brazilac rekao da očekuje novi ugovor...Spekulacije o odlasku pojačao je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.