Talačka kriza na sjeveru Francuske: Otmičari pljačkaši, jedan uhapšen, dva taoca još u pavinjonu

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Nov.2015, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Talačka kriza na sjeveru Francuske: Otmičari pljačkaši, jedan uhapšen, dva taoca još u pavinjonu

PARIZ - U talačkoj krizi na sjeveru Francuske u gradu Rube, kako javljaju francuski mediji, pri intervenciji specijalnih francuskih snaga jedan otmičar je uhapšen, dva taoca su pobjegla a dva su još u pavinjonu.

UPDATE: 1 criminal arrested, 2 hostages escape, 2 still in pavillon – (@RT_com) pic @lavoixdunord pic.twitter.com/H79cggFrYB

"Menadžer banke i njegova porodica su uzeti kao taoci", prenosi Rojters, pozivajući se na lokalne policijske zvaničnike.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Medicinske službe su potvrdile da je bilo više ranjenih u ovom mjestu u sjevernoj Francuskoj, javlja Daily Star.

Prema pisanju Rojtersa, policija je raspoređena nakon izveštaja o pucanjavi, a djeca su među taocima.

DETAILS: #Roubaix #hostages reportedly taken after suspects were stopped at checkpoint (photo via @JaviMayo3) pic.twitter.com/W5HJ6WVjPC

Radio-stanica RTL prenosi da se incident dogodio nakon što su osumnjičeni bili zaustavljeni na kontrolnom punktu bezbjednosti.

Pripadnici Francuskih specijalnih jedinica (RAID) stigli su na lice mjesta.

Francuski mediji javljaju kako je policija zatekla dvojicu naoružanih muškaraca u pljački, nakon čega su zapucali na policiju. Dvojac je pobjegao policiji u rezidencijalnu četvrt.

Grad se nalazi udaljen oko jedan sat zapadno od Brisela.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.