Snajperista o tome kako je ubio neonacistu i ukrajinskog heroja, Slipaka (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 02.Jul.2016, 01:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snajperista o tome kako je ubio neonacistu i ukrajinskog heroja, Slipaka (VIDEO)

Nedavno je odjkenula vest o ubistvu neonaciste i "heroja" iz redova "Desnog sektora" sa teritorije bivše Ukrjaine.


   
Ubijeni Slipak. Bolje se osećao ubijajući civile nego nastupajući u Pariskoj nacionalnoj operi.    


Poznatog pevača Pariske nacionalne opere, koji je odbacio svoju karijeru da bi se pridružio pro-fašističkim snagama militanata bivše Ukrajine, Slipaka Vasilija, tokom borbenih >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << dejstava ubio je snajperista sa nadimkom "Mornar", javioje "rusdijalog.ru".

"Mornar" je ruskim medijima izjavio da su ukrajinski vojnici napali položaje oko Luganska, koristeći artiljeriju.
Vojnik je rekao da su ukrajinski snage bezbednosti napale položaje, koristeći artiljeriju. Kako se zora približavala artiljerijska dejstva postojala su sve intenzivnija a neprijatelj se sve više približavao pozicijama pro-ruske vojske oko Luganska.

Snajperista se nalazio na "tajnom" položaju nedaleko od punkta pod kontrolom njegovog voda. "Mornar" je naglasio da vojnici nisu mogli da podignu glavu od žestine neprijateljskih dejstava. Zbog toga je on odlučio da uništi mitraljesko gnezdo.

Snajperista je opisao događaj: "Karakteristična vatra mitraljeza postajala je sve intenzivnija i tako otkrila siluete neprijateljskih vojnika." To mu je pomoglo da lokalizuje mete i eliminiše neprijatelja.

On je novinaru skrenuo pažnju na to da su se u vatri nazirale samo ljudske figure a da je tek iz medija saznao ko je u stvari bio njegova žrtva.




 


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2016 ::    Hvala na interesovanju



Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.